Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Tesla Autopilot; voortgang in de afgelopen 5 jaar

vrijdag 6 maart 2020, 16:32 door | 1,311x gelezen | 0 reacties

En van de opvallende mogelijkheden van Tesla's is de Autopilot. Sinds oktober 2014 kon je deze optie bij je Tesla bestellen, sindsdien zijn er flink wat verbeteringen geweest. In deze video wordt gekeken naar de veranderingen de afgelopen vijf jaar.

Wat niet genoemd wordt in de video is de bijna maandelijkse software upgrades aan de Autopilot. Telkens wordt de Autopilot weer een stapje beter. De video gaat voornamelijk over de hardware.


Zelf heb ik momenteel alleen de basis Autopilot die tegenwoordig standaard bij elke nieuwe Tesla geleverd wordt. Deze Autopilot gebruik ik dagelijks en bevalt me echt supergoed. Beter dan ik vooraf verwacht had.

Ik overweeg nog om ook Full Self Driving toe te voegen, maar dit blijft een prijzige upgrade waar slechts weinig echte functionaliteiten tegenover staan.

Het belangrijkste wat je krijgt bij het Full Self Driving pakket is de belofte dat je Tesla straks geheel autonoom kan rijden. Het blijft echter nog de vraag of en wanneer dat dan gaat gebeuren.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode of die van mijn collega Michael om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Algemeen

Teslafacts wordt mede mogelijk gemaakt door

Mobility Service

Onze klanten hoor je niet, zij leasen al jaren elektrisch bij Mobility Service.
Elektrisch rijden begint hier

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.