Elja Trum

Configureer alvast je Tesla Model 3

woensdag 11 juli 2018, 16:16 door | 1,871x gelezen | 2 reacties

In Amerika en Canada kun je een Tesla nu direct bestellen, zonder dat je vooraf een reservering hoeft te plaatsen. Hierdoor kun je nu alvast rondneuzen in de configurator om jouw ideale Tesla Model 3 samen te stellen.

Tesla Model 3 configureren


Tenzij je hem wilt laten afleveren in Amerika of Canada kun je hem natuurlijk nog niet echt bestellen, maar het is wel leuk om alvast wat te spelen met de kleuren en de opties.

Mijn ideale auto zie je hierboven; de Tesla Model 3 Performance Long Range Dual Motor All-Wheel Drive in het rood en met de 20 inch velgen met rode remschijven. Niet dat ik hem zo verwacht te gaan bestellen, want eerlijk gezegd is de Performance versie mij veel te duur.

Maar dat is de enige manier om hem met de rode remschijven te krijgen. Misschien dat ik ze wel gewoon achteraf laat spuiten, dat scheelt een heleboel geld.

Tesla is in Amerika overigens ook begonnen met het aanbieden van testritjes met de Model 3 Performance. Op de eerste dag kregen ze direct 30.000 aanvragen voor een testritje. Elon gaf via Twitter aan dat er reeds 100 Performance Model 3's gebouwd zijn die gebruikt gaan worden voor deze testritjes.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode elja37232 om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

2 reacties

  1. gast schreef op dinsdag 17 juli 2018 om 11:37

    Helaas ... link werkt niet (meer). Ik mag nogmaals een Tesla reserveren en kan dus niet meer configureren. Of is er een omweggetje om die automatische doorlink te voorkomen?

  2. Elja Trum
    Profiel Elja Trum schreef op dinsdag 17 juli 2018 om 16:50

    Op mijn telefoon word ik (ook?) doorgestuurd naar de Nederlandse reserveringspagina.

    Op de desktop kun je zelf aangeven in welk land je zit. Dan moet je kiezen voor Amerika om de configurator te zien.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.