Elja Trum

De Tesla Model 3 nu te bestellen zonder reservering

vrijdag 4 januari 2019, 15:51 door | 284x gelezen | 0 reacties

Voor iedereen die geen reservering had voor de Model 3 is er goed nieuws: je kunt de bolide nu direct bestellen zonder dat je eerst een reservering hoeft te plaatsen.

Tesla model 3 nu bestellen


Tot nog toe moest je eerst een reservering hebben (waarbij je duizend euro moest aanbetalen) voordat je de uitnodiging om te bestellen ontving. Deze beperking is er nu vanaf gehaald.

Bij je bestelling moet je nog steeds 2.000 euro aanbetalen, maar als je eerst gereserveerd had betaalde je dus vooraf al 1.000 euro extra. Uiteraard maakt het uiteindelijk weinig uit; dit bedrag wordt van je eindbetaling afgetrokken.

Goed nieuws is dat bij het aanmaken van een nieuwe bestelling getoond wordt dat de levering in maart wordt verwacht. Dat is dus al behoorlijk vlot!

Aangezien ik mijn bestelling al geplaatst heb denk ik dat ik er nu nog meer vanuit kan gaan dat ik de Model 3 in maart ook daadwerkelijk voor de deur heb staan.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode elja37232 om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.