Elja Trum

Tesla Model 3 in april proefrijden in Nederland

woensdag 31 januari 2018, 23:23 door | 252x gelezen | 0 reacties

Waarschijnlijk duurt het nog wel even voordat Tesla zelf ons laat proefrijden in een Model 3. Gelukkig laat You You Xue je daar niet op wachten. Na zijn roadtrip door heel Amerika verscheept hij zijn Model 3 binnenkort naar Europa.

Zijn Model 3 komt aan in Engeland, maar hij gaat daarna een groot deel van Europa bezoeken. En van de steden die verwacht te bezoeken is Amsterdam. Momenteel staat donderdag 5 april 2018 om 14:00 uur in de planning, maar dan kan zeker nog wijzigen.

Je kunt de Model 3 niet alleen bekijken, hij gaat ook testdrives aanbieden. Om You You te helpen met zijn onkosten voor de reis kun je doneren.

Model3 you you roadttrip


Wil je op de hoogte blijven de de plannen dan kun je You You het best volgen op zijn Facebook pagina voor de roadtrip. Ook kun je hier de routekaart bekijken met de plekken die You You wilt bezoeken. De lijst zal de komende dagen steeds verder uitgebreid worden.

Overigens probeert Tesla hem ervan te overtuigen dat het niet handig is om naar Europa te reizen met zijn Model 3. De aansluiting voor Europese Superchargers is afwijkend van de Amerikaanse standaard.

Zijn Model 3 kan daardoor niet bij de superchargers opgeladen worden en kan alleen langzamer geladen worden bij alternatieve laadpalen waarbij dan ook nog een adapter nodig is. Ook kan er geen ondersteuning geboden worden wanneer er is mis is met zijn Model 3.

Dat houdt You You Xue gelukkig niet tegen om zijn plannen door te zetten.

Via: Electrek

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij heeft een reservering voor de Tesla Model 3, maar rijdt momenteel zelf nog in een dinosap verstoker.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.