Elja Trum

Tesla Model 3 leveringen in Europa in februari 2019

donderdag 25 oktober 2018, 16:32 door | 626x gelezen | 0 reacties

In de 'earnings call' na het bekend maken van de kwartaalcijfers gaf Elon Musk aan dat de uitrol naar Europa begin volgend jaar van start gaat. Eind dit jaar zou het voor reservatie-houders mogelijk moeten worden om hun bestelling te plaatsen.

In januari 2019 moet er een flinke hoeveelheid Model 3's gemaakt worden voor Europa en leveringen zouden in februari en maart 2019 van start moeten gaan:

'We expect to start producing a significant volume for Europe in January, and obviously take some time to ship. So deliveries, probably if we finish the deliveries in Europe kind of in the late February, March timeframe.'

Alles wat Elon zegt qua tijdlijn moet je natuurlijk met een korreltje zout nemen (Elon time), maar we krijgen nu voor het eerst iets meer informatie dan 'Early 2019' wat al tijden te lezen is bij de reserveringspagina op Tesla.com.


Een half jaar terug had ik reeds de mogelijkheid een stukje te rijden in een Model 3, zoals te zien in de video hierboven. Uiteraard kan ik niet wachten tot mijn eigen Model 3 op de oprit staat.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode elja37232 om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.