Elja Trum

Tesla Model 3 review door Road Show

zondag 28 januari 2018, 14:14 door | 149x gelezen | 0 reacties

Onderdeel van de voorpret voordat de Model 3 hier te koop is, is natuurlijk het kijken van reviews. Vandaag zag ik er weer eentje voorbij komen; de review van Road Show.


Persoonlijk vond ik de review vooral ook interessant omdat het model gebruikt wordt dat ik zelf ook voor ogen heb om aan te schaffen; met de 19 inch velgen en de rode kleur. Over dat laatste ben ik nog in twijfel, want Midnight Silver Metallic is mijn 'veilige' keuze.

Road Show heeft overigens wel wat kritiek op de gebruikersinterface. Persoonlijk verwacht ik dat dit binnenkort met over-the-air updates nog weggepoetst zal worden.

Met de nieuwe auto-modus (die naar ik hoor nog wel iets verfijnt mag worden) voor de ruitenwissers verwacht ik hier geen problemen. In autopilot stand kan het rechterscrollwiel op het stuur gebruikt gaan worden om snelheid en afstand tot je voorganger aan te passen.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij heeft een reservering voor de Tesla Model 3, maar rijdt momenteel zelf nog in een dinosap verstoker.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.