Elja Trum

Jeremy Clarkson positief over de Model X

vrijdag 1 november 2019, 14:56 door | 478x gelezen | 0 reacties

Jeremy Clarkson en Tesla is een wat gespannen combinatie. Toen Jeremy de Roadster zo'n tien jaar geleden in Top Gear onder handen nam was de uitkomst niet zo positief. Over een recente test in The Grand Tour is Jeremy echter een stuk positiever over de Model X.Benieuwd naar was Jeremy exact te vertellen had over de Roadster? In de video hieronder zie je de aflevering van Top Gear waarin de Roadster besproken wordt. Het stukje over de Tesla begint op 16:48. Zoals je kunt zien is Jeremy overigens niet alleen maar negatief.


Waar Elon en Top Gear over vochten in de rechtbank is het deel over het bereik. Volgens de data die Tesla achteraf analyseerde is de Roadster helemaal niet zonder stroom komen te staan tijdens de opnames.

Het beeld waarin de auto naar binnen wordt geduwd is in scene gezet door Top Gear om aan te dikken wat het nadeel is van een elektrische auto. Hieronder een video waarin Elon zijn kant van het verhaal vertelt.


Overigens is Top Gear tegenwoordig nog steeds best kritisch over Tesla. Chris Harris heeft nog wel wat gewenning nodig, zoals je kunt zien in onderstaande video.


De aflevering van The Grand Tour met de Tesla Model X is momenteel trouwens nog niet beschikbaar. Die zal waarschijnlijk binnenkort online te zien zijn via Amazon Prime.


Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 1 november 2019.
De eerste publicatiedatum is woensdag 24 januari 2018, 10:20.
Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik de referalcode michael82756 van mijn collega om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model X

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.