Elja Trum

Teslafan gaat verder als Teslafacts

dinsdag 14 augustus 2018, 14:14 door | 241x gelezen | 0 reacties

Per vandaag gaan we over op een nieuwe naam: Teslafacts. Ik heb Teslafan opgezet vanuit met enthousiasme over Tesla en Elon Musk. Daar is ook niks aan verandert, maar ik merk dat het voor bezoekers lastig kan zijn om de naam los te zien van vooroordelen.

Er zijn namelijk redelijk wat negatieve berichten over Tesla in de media te vinden. Wat mij betreft grotendeels onterecht. In mijn artikelen hier wil ik veel van deze onjuistheden aan de kaak stellen.

Onder de naam Teslafan is het echter wel erg lastig om mij niet te zien als een fanboy die alleen maar positief over Tesla kan zijn. De fan staat immers in de naam. Vandaar dat we over gaan op deze nieuwe naam.

Nu heb ik niet gekozen voor de naam 'Teslafacts' omdat ik wil zeggen dat ik alleen maar feiten ga presenteren, maar omdat ik momenteel ook al het blog Photofacts run; een weblog over fotografie.

Behalve de naam zal er weinig veranderen op het blog. Ik ga mijn best doen regelmatig interessante artikelen over elektrisch rijden Ún uiteraard specifiek over Tesla te plaatsen.

Mocht jij het leuk vinden ook eens een artikel te schrijven voor Teslafacts, laat het me dan vooral even weten!

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik de referalcode michael82756 van mijn collega om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Persoonlijk

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.