Bestel het Tesla Model 3 boek!

  • Ontdek alle geheimen voor maximaal rijplezier met je Model 3
  • Gratis verzending (binnen Nederland)
  • Ik stuur het boek binnen twee werkdagen naar je toe (eBook direct beschikbaar)

Prijs: 22,50 euro

direct bestellen


Ook als e-book (PDF) te bestellen.

Daar sta je dan. Met een volledig lege accu, in het donker langs de snelweg in Duitsland op weg naar je vakantieadres. Oververmoeide krijsende kinderen op de achterbank en gevaarlijk voorbijrazende dinosapverstokers. Had je maar nooit voor die elektrische auto gekozen.

De overstap naar elektrisch rijden hoeft geen lijdensweg te zijn. Integendeel. Met je Tesla Model 3 kom je beter uitgerust aan op je vakantieadres dan ooit tevoren. Dankzij Autopilot, de Tesla Superchargers, Netflix in je auto en meer. Je zult nooit meer terug willen.

Met deze officieuze handleiding voor je Model 3 krijg je van Tesla Model 3 expert Elja Trum praktische tips om het meeste uit jouw bolide te halen.

Tesla Model 3: De Officieuze Handleiding

Je ontdekt bijvoorbeeld:

  • Hoe je voorkomt dat je met een lege accu langs de kant van de weg komt te staan en wat je vooral niet moet doen als dit toch gebeurt.
  • Waarom een Tesla Model 3 van 60.000 euro voordeliger is dan een Golfje van 30.000 euro en hoe je ook je vrouw overtuigt.
  • Geheimen van je Model 3 waar zelfs de verkopers in de Tesla Store niet vanaf weten en hoe die het dagelijkse gebruik van je Model 3 veel prettiger maken.
  • Praktische accessoires waarmee je jouw Tesla nog mooier maakt, zonder dat je honderden euro’s hoeft uit te geven.
  • Wat het realistische bereik van je Model 3 is en hoe je dat kunt beïnvloeden om zo ver mogelijk te komen op één lading, ondanks dat je dit in de praktijk bijna nooit zult gebruiken.
  • Hoe je van jouw Tesla een bewakingscamera maakt die er voor zorgt dat je altijd bewijs hebt als er iets met je auto gebeurt, zonder dat je dure dashcams hoeft aan te schaffen.

Elja Trum

Over de auteur
Elja heeft zijn Model 3 gereserveerd op de dag dat deze door Elon Musk aangekondigd werd en was een van de eerste in Nederland die zijn Tesla Model 3 in ontvangst nam.

In september 2017 richtte hij het blog Teslafacts.nl (ruim 1.000 bezoekers per dag) op en sindsdien deelt hij meerdere keren per week zijn ervaringen en volgt hij alles wat met Tesla en de Model 3 te maken heeft. Elja is ook auteur van meerdere fotografieboeken.

Wat zeggen anderen over het Tesla Model 3 boek?

Olivier Willemsen

Olivier Willemsen (Tesla Owners Club Nederland)
Een must-read voor alle Model 3 rijders en fans en een perfect cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in Tesla en elektrisch rijden. Het boek blinkt echt uit wat betreft praktische tips waaronder tijdens het rijden. In dit boek worden alle belangrijke functies en tips gedeeld om jouw ervaring in de Model 3 nog prettiger te maken.

Henk Krol

Henk Krol
Het gebeurt niet vaak dat ik een boek in een ruk uitlees. Dat was nu wel het geval. Bovendien ben ik drie keer tussentijds in mijn Tesla gaan rijden om het geleerde meteen uit te proberen.Jacq Stals

Jacq Stals
Complimenten voor het zeer lezenswaardige boek. Prima geschikt als naslagwerk voor actieve Model3-rijders (zoals ik, na tien maanden rijden toch weer een paar nieuwtjes geleerd) als voor potentiële rijders die een aanschaf overwegen.

Michael van Helden

Michael van Helden
Laat je door de informele en toegankelijke schrijfstijl van Elja niet misleiden. Als enthousiasteling en rijder van de model 3 heeft hij ondertussen een schat aan informatie verzameld en weet hij de ins en outs van deze auto. Zo heb ik zelf door dit boek ook weer een flink aantal nieuwe dingen geleerd die ik niet 'bij de dealer' hoorde. Met plezier gelezen en veel uit gehaald. Een aanrader!

Bestel het Tesla Model 3 boek!

Prijs: 22,50 euro
Gratis verzending (binnen Nederland)

direct bestellen


Ook als e-book (PDF) te bestellen.