Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Bestel je Tesla voor 7 oktober 2019

donderdag 19 september 2019, 11:11 door | 4,476x gelezen | 15 reacties

Tesla Nederland heeft laten weten dat je jouw Tesla vr maandag 7 oktober moet bestellen als je nog de garantie wilt dat ie nog dit jaar geleverd wordt.

Tesla Model 3


Als je jouw Tesla zakelijk koopt is dat belangrijk, want per 1 januari 2020 veranderen de bijtellingsregels. Momenteel geldt namelijk een gunstige bijtelling van slechts 4 procent over de eerste 50.000 euro. Daarboven betaal je 22 procent.

Per 1 januari 2020 wordt het 8 procent bijtelling tot maximaal 45.000 euro.

Je hebt dus nog maar twee en een halve week om je Tesla te bestellen met de gunstigste bijtelling. Wellicht dat je daarna ook nog geluk hebt, maar Tesla geeft je dan geen garantie meer op levering dit jaar.

Mocht je een Model 3 gaat bestellen, doe dat dan met een referralcode. Je krijgt dan namelijk voor 1.500 kilometer gratis Supercharger-tegoed. Je betaalt dan over de eerste 1.500 kilometer geen vergoeding voor de stroom die je bij een Tesla Supercharge laadt.

Je kunt elke referralcode gebruiken, maar ik vind het natuurlijk leuk als je de mijne (elja37232) of die van mijn collega Michael (michael82756) gebruikt. Wij krijgen dan namelijk ook 1.500 kilometer tegoed.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

15 reacties

 1. hunkaroglu
  hunkaroglu schreef op donderdag 19 september 2019 om 11:56

  Dit is nog niet definitief. Kans is wel groot dat het zal gebeuren.
  De ingangsdatum van deze (wets)wijziging is nog niet definitief. Inwerkingtreding is afhankelijk van goedkeuring door de Tweede en Eerste Kamer of afkondiging van de Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB) of ministeriële regeling én publicatie in het Staatsblad of de Staatscourant.

 2. Daan
  Daan schreef op vrijdag 20 september 2019 om 23:59

  De verkoper in Amsterdam vandaag meldde me dat ook bij bestellen voor 7 Oktober ze geen leverdatum kunnen garanderen. Weet niet of dat verkooppraat was, misschien goed om rekening mee te houden.

 3. Wiebe
  Wiebe schreef op dinsdag 24 september 2019 om 12:43

  Dat gaat straks sneu worden voor de laatkomers. Te lang geaarzeld of net nog niet aan de beurt voor een nieuwe leasebak.

 4. Marcel073
  Marcel073 schreef op dinsdag 24 september 2019 om 13:17

  Ik mag m'n Model 3 komende vrijdag ophalen. Helaas moet ik naar Amsterdam terwijl ik veel dichter bij Tilburg woon. Maar goed, het is niet anders.

  Vraag: Ik ben op zoek naar een zo universeel mogelijk bruikbare oplaadpas, dus waar zoveel mogelijk aanbieders mee worden afgedekt. (Vergelijkbaar met de MTC toen ik nog een benzine lease auto reed).

  Wat is jullie aanbeveling?

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Algemeen

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.