Bestel hét Tesla Model 3 boek.

Teslafacts Bloggers

Op Teslafacts schrijven onderstaande bloggers.
Lijkt het je leuk om eenmalig of op regelmatige basis artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op via en bekijk hier de richtlijnen voor het inzenden van een gastblog.
Elja Trum

Elja Trum
(491 artikelen)

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Zelf een Tesla bestellen?
Bestel via mijn referral-link en ontvang een voordeeltje van Tesla.

Michel van Zandvoort

Michel van Zandvoort
(4 artikelen)

Michel van Zandvoort, 51 jaar en al jaren enorme Tesla/Musk-fan. Geen TSLA aandelen of andere belangen bij Tesla. In het bezit van een zwarte Model 3 SR+ met FSD. Overweeg je om zelf een Tesla te kopen, kijk dan op teslamodel3kopen.nl.

Jorma de Ronde

Jorma de Ronde
(2 artikelen)

Jorma heeft geen Tesla, wel een Kia e-Niro. Sowieso groot fan van alles wat elektrisch rijdt, maar zag soms door de belasting, berekening, en regeling bomen het bos niet meer. Daarom ofof.nl opgezet met als doel in ieder geval de (netto) kosten van elektrisch rijden voor ondernemers duidelijk te maken.

Michael van Helden

Michael van Helden
(1 artikel)

Michael heeft een Tesla Model 3 Long Range AWD. Zelf ook een Tesla kopen? Gebruik mijn referalcode om 1.500 kilometer gratis supercharging-tegoed te krijgen.

Jeroen Horlings

Jeroen Horlings
(1 artikel)

Jeroen Horlings is als zelfstandig ondernemer auteur van tientallen boeken over computertechnologie en fotografie. Hij publiceert daarnaast in diverse tijdschriften en op techsite Tweakers.

Peter Benneker

Peter Benneker
(1 artikel)

Peter Benneker is 54 jaar oud, getrouwd met Enny en vader van twee zoons (23 en 25 jaar), woonachtig in De Lutte en accountmanager bij Logisnext Netherlands BV. Mijn hobby’s zijn wielrennen / mountainbiken/ muziek maken en luisteren.

Redactie

Redactie
(1 artikel)

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.