Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Binnenkort meer auto-visualisaties in je Tesla

maandag 10 augustus 2020, 10:20 door | 1,056x gelezen | 8 reacties

Het lijkt erop dat Tesla binnenkort gaat laten zien welke andere typen Tesla's er in je omgeving rijden. Bij de rijvisualisaties zie je nu alleen er een auto, busje of vrachtwagen in je omgeving rijdt. Binnenkort wordt dit dus nog specifieker.

Rijvisualisatie Model X, Model 3, Model Y en Model S


Dat is tenminste wat hacker @greentheonly ontdekte in de bestanden van zijn Tesla. Nu lijkt elke auto die getoond wordt nog op een Model S.

Elon heeft dit recent ook laten weten in een Tweet. Hij geeft aan dat niet alleen het model, maar ook de kleur getoond zal gaan worden.

Car visualisation tweet elon

Ook hulpvoertuigen (zoals brandweer, ambulance en politiewagens) krijgen hun eigen visualisaties.

Het zijn allemaal kleine aanpassingen, maar zo wordt de software steeds weer indrukwekkender. Daarnaast blijft het natuurlijk leuk dat deze updates telkens gratis en zonder moeite naar je Tesla komen.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode of die van mijn collega Michael om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

8 reacties

 1. Niek-Jan Bink
  Niek-Jan Bink schreef op dinsdag 11 augustus 2020 om 14:20

  Grappige maar verder niet erg nuttige feature. Het is meer te hopen dat de prestaties van Autopilot/FSD snel verbeteren. Ook na de hardware upgrade is mijn (verdere heerlijke) S nog steeds erg bang voor matrixborden en viaducten.

 2. Charles
  Charles schreef op dinsdag 11 augustus 2020 om 15:13

  Mooi en ‘fun’
  Ben wel heel benieuwd naar de gevolgen van de uitspraak van die Duitse rechter waarin hij het aanraken tijdens het rijden van het scherm strafbaar stelt.

 3. Christ
  Christ schreef op dinsdag 11 augustus 2020 om 18:13

  Grappig inderdaad en leuke gadget weer. Daarom heb ik ook zo’n plezier aan mijn model 3. Maar refererend aan comment hierboven;
  Phantom Breaking is en wordt steeds irritanter. Heb het idee dat het sinds de 100km/uur alleen maar erger is geworden. Anderen ook die ervaring? .

 4. T ijpelaar
  T ijpelaar schreef op dinsdag 11 augustus 2020 om 20:04

  Ja bedieningselementen zijn er al lang op schermen van heel veel moderne auto’s. Voor bijv radio/CD bediening. Daar te lang naar kijken is ook gevaarlijk.En als je net te lang in je spiegel kijkt kan het ook mis gaan toch. En dat laatste hoeft bij tesla niet. Dus het is vooral je bedieningselementen goed kennen dan hoef je maar kort te kijken.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Algemeen

Teslafacts wordt mede mogelijk gemaakt door

Mobility Service

Onze klanten hoor je niet, zij leasen al jaren elektrisch bij Mobility Service.
Elektrisch rijden begint hier

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.