Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Joe Rogan interviewt Elon Musk

zondag 9 september 2018, 14:41 door | 580x gelezen | 0 reacties

De Amerikaanse stand-up comedian Joe Rogan heeft voor zijn podcast Tesla CEO Elon Musk geïnterviewd. Een boeiend en interessant gesprek, maar in Amerika vallen ze er natuurlijk over omdat Elon tijdens het interview een trekje van een joint nam.

Dat is overigen helemaal legaal in Californië, waar de opname plaats vond. Desondanks dook de koers de dag na het interview met 6 procent omlaag.

Bekijk de complete podcast in video formaat hieronder over luister hem bijvoorbeeld tijdens het sporten of reizen als podcast.


Wat er verder besproken wordt in het interview is veel interessanter dan die paar trekjes. Zo gaat het bijvoorbeeld over kunstmatige intelligentie.

Hierbij gaat het gesprek ook naar het samensmelten van mens en computer. Elon is daar met zijn bedrijf Neuralink al een paar jaar mee aan het werken. In het interview geeft Elon aan Neuralink binnen een paar maanden iets aan te kondigen heeft dat ver vooruit loopt op wat er nu beschikbaar is.

Uiteraard gaat het ook over Tesla. Volgens Elon gaat het er niet om dat het een auto is. Een Tesla is bedoeld om maximaal plezier mee te hebben. Volgens mij een perfecte insteek, dezelfde insteek die ik heb over leven in het algemeen: zorg ervoor dat je er maximaal plezier mee hebt.

Persoonlijk vind ik het interview echt het kijken waard. Je krijgt een kijkje in de denkwijze van Elon Musk.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode of die van mijn collega Michael om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Algemeen

Teslafacts wordt mede mogelijk gemaakt door

Mobility Service

Onze klanten hoor je niet, zij leasen al jaren elektrisch bij Mobility Service.
Elektrisch rijden begint hier

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.