Elja Trum

Help me een boek te schrijven over de Model 3

dinsdag 21 januari 2020, 09:27 door | 695x gelezen | 20 reacties

Zoals je wellicht al gemerkt hebt op dit blog: ik praat (en schrijf) graag over Tesla en specifiek de Model 3. Vandaar dat ik nu ook begonnen ben aan een boek over de Tesla Model 3. Ik kan jouw hulp daarbij goed gebruiken!

Tesla Model 3 boek - Mockup

Een 'mock-up' van het boek - zo zou het eruit kunnen gaan zien

Ik kwam vier weken geleden met het idee van het boek en inmiddels heb ik zo'n 17.500 woorden op digitaal papier staan. Daarmee is het boek nog niet af; ik heb nog meer te vertellen.

De insteek van het boek is dat het een soort handleiding is voor iedereen die een Tesla Model 3 koopt of overweegt te kopen.

In het boek schrijf ik over het bedrijf Tesla, de voordelen van een Model 3, de kosten en ik geef ontzettend veel praktische tips over het gebruik van een Tesla Model 3.

Wil je me helpen?


Nu kan ik jouw hulp goed gebruiken. Ik ben namelijk erg benieuwd naar wat jij graag in zo'n boek zou willen lezen? En wellicht of je uberhaubt interesse zou hebben in zo'n boek.

Wat mag niet ontbreken?
Waar heb jij nou vragen over of waar kwam jij pas na weken of maanden bezit van je Model 3 achter dat ook mogelijk was.

Laat het me vooral even weten in de reacties of stuur me een mailtje met je input! Je zou me er zeker mee helpen om er een mooi en nuttig boek van te maken.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode of die van mijn collega Michael om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

20 reacties

 1. johan
  johan schreef op dinsdag 21 januari 2020 om 11:03

  Wat mij vooral interesseert is tips om het beste uit mijn Tesla te halen

 2. Elja Trum
  Elja Trum schreef op dinsdag 21 januari 2020 om 11:18

  @Johan; en wat zijn voorbeelden van zulke tips? Welke tips zou jij bijvoorbeeld geven aan iemand die net een Model 3 gekocht heeft?

  Ik heb er al tientallen in het boek, maar weet zeker dat het er nog veel meer kunnen zijn. vrolijk

 3. Rob
  Rob schreef op dinsdag 21 januari 2020 om 11:25

  Beste Elja, het valt mij op dat jij alleen maar positief over de model 3 schrijft. Af en toe lijkt het wel of je bij Tesla op de loonlijst staat.
  Hoewel ik ook best blij ben met mijn model 3 zijn er toch ook veel zaken die storend zijn. Als je echt een boek wilt schrijven voor mensen die overwegen om een model 3 aan te schaffen is het wel zo eerlijk om ook de minder goede kanten te benoemen. Hier word je boek alleen maar sterker door.

 4. Elja Trum
  Elja Trum schreef op dinsdag 21 januari 2020 om 11:28

  @Rob; Ik ben erg enthousiast en heb niet echt te klagen over mijn Model 3. Ik heb er geen moeite mee om ook mindere kanten te benoemen, maar wel moeite om te bedenken wat die zijn. vrolijk

  Wellicht kun je me helpen?
  Wat zijn volgens jou de mindere kanten aan de Model 3?

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Boeken

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.