Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Jay Leno in de Tesla Cybertruck

maandag 1 juni 2020, 20:02 door | 1,113x gelezen | 1 reactie

Jay Leno is een auto enthousiasteling en in zijn programma Jay leno's Garage maakt ie ritjes in allerlei bijzondere auto's. Als een van de eerste heeft hij ook kunnen rijden in de Tesla Cybertruck, met Elon Musk als bijrijder.

Ook bijzonder is dat ze de Cybertruck ook nog door een tunnel van The Boring Company sturen. Dit bedrijf van Elon is bezig om betaalbare tunnels te maken om uiteindelijk files te kunnen verminderen.


Er zijn nog maar weinig beelden van de Cybertruck, dus deze video is absoluut het moeite van het bekijken waard.

Er wordt niet echt ingegaan op de prestaties, maar je krijgt wel best een aardig beeld van de binnen- en buitenkant van de Cybertruck.

Bij de lancering van de Cybertruck was de auto vooral in het donker te zien, maar in het daglicht ziet er er in mijn ogen nog beter uit.

In de video heeft Elon het nog over dat de Cybertruck wellicht nog kleiner gaat worden. Inmiddels is hij hierop terug gekomen en blijft de Cybertruck het formaat houden die hij nu heeft.

Geen praktisch formaat, zeker niet in Europa. Verder vind ik de Cybertruck erg mooi, maar je moet er wel een paar dagen aan wennen, als je hem voor het eerst ziet.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

1 reactie

  1. F. Bakkes
    F. Bakkes schreef op donderdag 4 juni 2020 om 20:07

    wow, pfff, tsjonge, en zo nog wat.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Cybrtrk

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.