Elja Trum

Wil jij de Tesla Cybertruck? Ik wel.

zaterdag 23 november 2019, 15:51 door | 1,153x gelezen | 4 reacties

Bij de onthulling van de Cybertruck reageerde ik net als veel anderen. Wat doen ze nu? Wat een gedrocht. De Tesla Cybertruck is geen auto zoals we die gewend zijn.

Tesla Cybertruck


Maar de Cybertruck went. Ik heb tientallen filmpjes over de nieuwe Tesla gekeken en ik merk dat ik hem steeds gaver ga vinden.

De ruigheid, het formaat, de metalen body, het enorme interieur, die bijzonder verlichting. Geen enkel ander automerk zou dit op de markt durven brengen. Niet de gevestigde order.

Net zoals ik een DeLorean zou willen hebben. Het is een icoon. Het is geen auto -voor mij- om dagelijks te gebruiken. Onpraktisch groot zelfs.

Maar wat zou je er mee opvallen als je langs komt rijden. Waarschijnlijk nog meer dan als je met een Ferrari langs komt. Die zijn immers klein. Hier kun je niet omheen.

En het grappige is: hij is relatief betaalbaar. Vergelijk je hem met de New Roadster, dan is springt deze auto er waarschijnlijk veel meer uit in het verkeer.

De Roadster zou ik ook graag voor de deur hebben staan (die past tenminste nog aardig onder de carport, dat hoef ik met de Cybertruck niet te proberen), maar die is veel onbereikbaarder qua financiŽn.

Het is dat ik helemaal geen behoefte heb aan een truck. Als ik wel in de pick-up truck markt zat dan had ik hem vandaag nog gereserveerd. Wat een gaaf ding.

Eťn van de betere video's die ik tegenkwam is deze van Like Tesla.


En jij?
Is de Tesla Cybertruck iets voor jou?

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode of die van mijn collega Michael om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

4 reacties

 1. Menno
  Menno schreef op dinsdag 26 november 2019 om 10:16

  Ik moet toegeven hij is niet zo gemakkelijk voor het oog. Maar zoals je al aangeeft hij doet wat denken aan een DeLorean en zelf een aantal 1970/1980 supercars uit Italie. Als ik nog in Nederland woonde zou ik er niet aan denken. Maar hier in Nieuw Zeeland kan ik er denk ik aardig mee uit de voeten met 40cm veerweg. Ik zou dan wel een 3 motor versie willen hebben zodat ik altijd wat prik over heb als je hier de ongetreden paden opgaat. En ik moet toegeven prijs valt me mee al blijft het een hoop geld. Maar voor US$70K een 2.9 sec super electrische off roader met 800 km range. Doe dan ook het zelf rijden er maar bij.

  Weet nog niet of ie door de garage deur kan maar moet denk ik wel lukken (met de spiegels in kan ie zich vast zelf parkeren.

 2. Elja Trum
  Elja Trum schreef op dinsdag 26 november 2019 om 11:00

  @Menno; Ja, klinkt als een perfecte auto voor Nieuw Zeeland!

 3. Paul Jansen
  Paul Jansen schreef op dinsdag 26 november 2019 om 12:30

  Prachtig, en wat een visionair is Elon toch !!
  Hele volksstammen hebben er van alles van te zeggen en spreken zelfs schande.
  Over 20 jaar zien alle auto's er zo uit.
  Kijk maar eens een willekeurige science fiction film, daar past ie zo in.....

 4. Wiebe
  Wiebe schreef op woensdag 27 november 2019 om 09:25

  Het woord gedrocht geeft een goede omschrijving van dit vehikel. En reken je niet rijk. Met de BTW, BPM, nieuwe bijtellingsregeling en wegenbelasting er op en de MIA er af gaat ie echt niet goedkoop worden. Nieuw Zeeland is inderdaad een goede plek voor dit ding. Verder weg van hier kan niet geloof ik.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Cybrtrk

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.