Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

BMW i4 M50 vergeleken met een Tesla Model 3

zaterdag 12 februari 2022, 23:23 door | 2,451x gelezen | 5 reacties

Er komen steeds meer mooie elektrische auto's op de markt. Bijvoorbeeld de Kia EV5, de Polestar 2 en de BMW i4 M50. Een prima ontwikkeling, meer keuze is altijd goed. Hoe bevalt zo'n BMW nu eigenlijk vergeleken met een Tesla?

In deze video vergelijkt een voormalig BMW rijder zijn Tesla model 3 met een BMW i4 M50. Nu heeft hij zelf een bestelling uitstaan voor zo'n i4, dus hij kijkt er lekker kritisch naar.


Zoals je ziet hebben beide auto's voor- en nadelen. Leuk om te zien dat de inmiddels al een paar jaar oude Model 3 het goed op kan nemen tegen deze gloednieuwe BMW.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Zelf een Tesla bestellen?
Bestel via mijn referral-link en ontvang 100 credits tegoed voor extraatjes (zoals gratis Superchargen) in de Tesla shop.

5 reacties

 1. André Verreet
  André Verreet schreef op maandag 14 februari 2022 om 15:21

  D'er is wel een aardig prijsverschil tussen een BMW i4 M 50 en een Tesla Model 3 AWD. Bij BMW begint de prijs bij 75.900 euro !!!!!

 2. Theo Jonker
  Theo Jonker schreef op dinsdag 15 februari 2022 om 10:28

  Ik ben een voormalig 320 rijder en nu Model3. Ik heb ook in de i4 40 gereden en was onder de indruk van zit en rijbeleving. Echt BMW! Tesla is weer wat verder met autonoom rijden. Ik houd mijn Tesla overigens wil tot hij 5 jaar is #4%.

 3. Claudia
  Claudia schreef op dinsdag 15 februari 2022 om 11:08

  Wat mij steeds opvalt bij andere elektrische auto's is: Waar is de aerodynamica gebleven??? Steeds hoge lompe bumpers en voorzijden! Wat betreft deze BMW kan het er nog een beetje door ; echter ik heb al andere gezien met hele hoge bumpers vooraan. Geen wonder dat ze het nooit halen op snelheid tegen een Tesla.

 4. Marco van Dijck
  Marco van Dijck schreef op dinsdag 15 februari 2022 om 15:43

  Heb ook met dezelfde BMW gereden. Valt tegen na twee jaar Tesla M3 LR. Wat mij ook opvalt is de overdadige bling bling in de BMW (wel van hoogwaardige materialen trouwens). Gek hè, dat valt na 2 jaar efficiënte soberheid direct op, haha.

 5. Rob van bladel
  Rob van bladel schreef op woensdag 16 februari 2022 om 14:13

  ik vraag me af hoe het zit met "over the air updates"
  heb ik nog niet veel over gehoord.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.