Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Hoe luister je het beste naar muziek in je Tesla

zondag 3 februari 2019, 14:41 door | 7,392x gelezen | 4 reacties

De Tesla Model 3 beschikt over een premium audiosysteem. Volgens audiofielen is ie ook echt behoorlijk goed, al moet je dan in Amerika niet Slacker gebruiken dat Tesla standaard meelevert. In deze video ontdek je hoe je wel muziek moet luisteren.


In Europa werkt Tesla in haar auto's met Spotify in plaats van met Slacker. Dat schijnt beter te zijn.

Wat ik sowieso handig vond in de video van Matt Ferrell was het gebruik van de USB hub in zijn auto, zodat je zowel twee telefoons als een USB voor je muziek en een USB voor je dashcam kunt gebruiken.

Zelf heb ik daarom voor 10 euro bij Bol.com een compacte USB hub en bij DataIO twee -eveneens compacte- USB drives (16 euro per stuk) besteld.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode of die van mijn collega Michael om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

4 reacties

 1. Elja Trum
  Elja Trum schreef op woensdag 6 februari 2019 om 22:49

  Ik heb de USB sticks en HUB inmiddels binnen. Ik kan deze combinatie zeker aanraden aan anderen. Ontzettend compact en lichtgewicht. Heb het nog niet kunnen testen in mijn Tesla uiteraard (want ik heb 'm nog niet).

  Let op: een 64 gigabyte stick kun je in Windows standaard niet op FAT32 formatteren (wel nodig voor je Tesla). Je kunt hiervoor dit gratis programmaatje downloaden. Daarmee kun je wel grotere drives op FAT32 formatteren.

  De USB hub ligt al klaar met wat muziek op één van de sticks en een mapje 'teslacam' op de andere. Nu alleen die Tesla Model 3 nog maar...

 2. Sitelabs
  Sitelabs schreef op donderdag 7 februari 2019 om 20:07

  Leuke post! Heb de hub ook besteld.

 3. Joe’s
  Joe’s schreef op maandag 29 april 2019 om 19:03

  Mijn spotify in M3 blijft hangen na 1 liedjes en speelt bij non stop hetzelfde liedje. Hierna kan ik ook niet meer zappen. Als ik een paar seconden voor einde nummer op volgende klik werkt alles wel. Iemand een idee hoe dit op te lossen?

 4. Danny Berx
  Danny Berx schreef op donderdag 23 april 2020 om 03:24

  Meestal ligt het aan je USB stick. Ik heb er ook enkele moeten gebruiken voordat het lukte dat de dashcam opnames werden opgeslagen. Ivm mp3 muziek idem, sommige nrs bleven hangen of werden niet afgespeeld.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Teslafacts wordt mede mogelijk gemaakt door

Mobility Service

Onze klanten hoor je niet, zij leasen al jaren elektrisch bij Mobility Service.
Elektrisch rijden begint hier

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.