Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Tesla haalt productiemijlpaal van 5.000 Model 3's per week

maandag 2 juli 2018, 10:01 door | 486x gelezen | 0 reacties

Het lijkt er sterk op dat Tesla de afgelopen week haar productiedoel van 5.000 Model 3's per week gehaald heeft. Een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf.

OfficiŽle cijfers worden binnen een paar dagen bekend gemaakt, maar op Twitter heeft Elon het al over 7.000 geproduceerde auto's in de afgelopen week. Dat zijn 5.000 nieuwe Tesla Model 3's en 2.000 Model S en X modellen.

Elon Musk tweets 7.000

Ook verschenen er op social media afbeeldingen van medewerkers over het gehaalde productiedoel ťn verscheen er een uitgelekte interne e-mail van Elon aan Tesla medewerkers.

De productie van 5.000 auto's per week is overigens niet het einddoel. Elon wil in elk geval nog doorgroeien naar 10.000 Model 3's per week. Eind deze maand zou de productie al weer op 6.000 auto's per week moeten liggen.

Fijn om te zien dat het (zelfopgelegde) productiedoel nu wel gehaald is. Veel media zijn kritisch over de mogelijkheden van Tesla om van de Model 3 een succes te maken en waren extreem kritisch over het eerder misgelopen productiedoel.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode of die van mijn collega Michael om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Teslafacts wordt mede mogelijk gemaakt door

Mobility Service

Onze klanten hoor je niet, zij leasen al jaren elektrisch bij Mobility Service.
Elektrisch rijden begint hier

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.