Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Tesla's smartphone app nu ook voor Model 3

vrijdag 22 september 2017, 10:01 door | 1,291x gelezen | 0 reacties

Tesla heeft gisteren een nieuwe versie van hun smartphone app uitgebracht. Nieuw in de app is de ondersteuning van de Tesla Model 3. De update lijkt aan te tonen dat binnenkort de eerste Model 3's aan klanten (geen medewerkers of investeerders) uitgeleverd worden.

Tesla Model 3 openen met je iPhone


De Tesla Model 3 is de eerste Tesla auto waar geen traditionele sleutel meer bij geleverd wordt. Na het koppelen van je smartphone met de auto opent de auto automatisch wanneer je in de buurt komt.

De Model S en de Model X kun je ook openen met je smartphone, maar daarbij moet je daadwerkelijk de app openen. Bij de Model 3 kun je jouw smartphone straks gewoon in je zak laten en gaat de auto automatisch open.

Iphone 7 tesla 3 2 update

Als back-up krijg je wel een creditcard formaat 'sleutel' die je langs de b-stijl van je Model 3 kunt houden om de auto open te maken.

Momenteel worden Tesla Model 3's alleen nog maar geleverd aan medewerkers van Tesla en investeerders. Eind oktober zouden ook 'gewone' klanten de auto moeten ontvangen. In eerste instantie zijn Amerikanen aan de beurt die reeds een Tesla bezitten.

Via: Electrek

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Zelf een Tesla bestellen?
Bestel via mijn referral-link en ontvang 100 credits tegoed voor extraatjes (zoals gratis Superchargen) in de Tesla shop.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.