Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Wordt de Model 3 Ludicrous de komende uren aangekondigd?

maandag 1 april 2024, 23:32 door | 1,026x gelezen | 0 reacties

Veel nieuwe foto's en video's van de Tesla Model 3 Ludicrous vandaag op Twitter, ehm, X. Er lijkt vandaag een evenement te zijn bij de Tesla Store in Malibu, California. Ook worden er diverse exemplaren gespot zonder dat ze afgedekt zijn.

Tesla Model 3 Ludicrous


'Closed for private event' is nog te lezen in de Tesla Store in de achtergrond van bovenstaande foto. De Tesla Cybertruck van hoofdontwerper Franz von Holzhausen is ook gezien op de parkeerplaats bij deze Tesla Store.

Tesla Model 3 Ludicrous


In de Tesla Store zelf is te zien dat er een Model 3 Ludicrous onder een doek staat. Wel is het opvallend dat de ruimte erg klein is. Dit is geen grote presentatie.

Tesla Model 3 Ludicrous


Vandaag is het trouwens ook 8 jaar geleden dat de Tesla Model 3 onthuld werd. Het is dus niet voor het eerst dat 1 april gebruikt zou worden. De doppen op de velgen die je hier ziet kunnen er trouwens af. Zie het filmpje hieronder voor een indruk hoe de velgen er dan uit zien.


Ik vermoed dat ik voor de Ultra Red ga, maar in het zwart ziet ie er ook erg goed uit. Er is overigens ook een blauw exemplaar gespot

Tesla Model 3 Ludicrous


De kans dat de Tesla Model 3 Ludicrous deze week dan toch eindelijk aangekondigd wordt lijkt nu wel erg groot. Wellicht zelfs al de komende uren.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Zelf een Tesla bestellen?
Bestel via mijn referral-link en ontvang een voordeeltje van Tesla.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.