Elja Trum

SpaceX Starship update

zaterdag 5 oktober 2019, 15:15 door | 171x gelezen | 0 reacties

Vorige week gaf Elon een update over zijn Starship project bij SpaceX. In onderstaande video een samenvatting in 8 minuten van de update.Kijk je liever de complete presentatie inclusief de vragen en antwoorden, bekijk dan onderstaande video.Ook ontzettend interessant is deze video van Tim van Everyday Astronaut met Elon Musk. Tim gaat dieper in op technische details. Leuk om te zien hoe zeer Elon musk betrokken is bij het project, hoeveel kennis hij heeft en hoeveel zichtbaar plezier hij heeft in het praten met iemand over Nerdy stuff.


Terloops laat Elon ook nog heel wat wijze opmerkingen voorbij komen. Zelf vond ik deze bijvoorbeeld inspirerend: 'Question the constraints. How likely is the chance that they are perfect?'

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik de referalcode michael82756 van mijn collega om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen SpaceX

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.