Elja Trum

Zo gaat Elon's Roadster de ruimte in

vrijdag 22 december 2017, 12:21 door | 322x gelezen | 0 reacties

Via Twitter liet Elon Musk begin deze maand weten dat hij zijn Tesla Roadster de ruimte in zou sturen bij de lancering van de eerste SpaceX Falcon Heavy raket. Nu is er een afbeelding opgedoken die aangeeft dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Dat iets geroepen wordt op Twitter geeft uiteraard nog niet aan dat het echt gaat gebeuren. Zeker als het iets vreemds is als het naar de ruimte sturen van een auto. Elon staat er echter wel om bekend dat zelfs zijn raarste ideeŽn uitgevoerd worden (denk ook aan The Boring Company).

Tesla roadster space ready

Op deze foto zie je de Tesla Roadster van Elon bevestigd aan een 'Payload attach fitting' van de Falcon Heavy. Een soort standaard bevestigingsmethode om dingen de ruimte in te sturen met de Falcon Heavy raket.

Via: Teslarati

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode of die van mijn collega Michael om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen SpaceX

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.