Elja Trum

Hoe elektrische auto's binnen een paar jaar verbrandingsmotoren verslaan

zaterdag 13 januari 2018, 19:38 door | 126x gelezen | 0 reacties

Wanneer het over elektrische auto's gaat dan is er al snel iemand die roept over de nadelen: je kunt er niet ver genoeg mee op één lading, het bijladen duurt lang, het is duur en er is weinig keuze. In deze video van Fully Charged zie je hoe dit binnenkort allemaal gaat veranderen.


Ik kan me uiteraard behoorlijk vinden in de informatie uit bovenstaande video. Ik denk dat sowieso de meeste mensen die zich iets verdiept hebben in elektrische auto's deze veranderingen zien gebeuren.

Met de belastingvoordelen die de overheid nu geeft op elektrische auto's is het sowieso al goedkoper om een elektrische auto te rijden dan een benzine of diesel. Tenminste zo lang je de auto zakelijk kunt rijden.

» Zo goedkoop is het rijden van een Tesla Model 3

Het komt er in het kort op neer dat alle nadelen die er nu nog (enigszins) zijn over drie jaar hoogstwaarschijnlijk volledig opgelost zijn.

Er is dan meer dan voldoende keuze uit verschillende elektrische auto's, van meerdere merken en van kleine stadsautootjes tot luxe SUV's. De elektrische auto's auto's zullen goedkoper zijn dan hun benzine-tegenhangers, bereik is geen probleem meer en opladen gaat vlot.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij heeft een reservering voor de Tesla Model 3, maar rijdt momenteel zelf nog in een dinosap verstoker.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Algemeen

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.