Elja Trum

Tesla komt met nieuw referral programma

maandag 25 maart 2019, 22:11 door | 1,826x gelezen | 7 reacties

Begin maart draaide Tesla haar referral programma de nek om. Dit omdat het programma te duur zou zijn. Gelukkig zijn ze nu terug met een nieuw programma waardoor je vrienden en kennissen (en jezelf) weer kunt helpen aan gratis supercharger-tegoed.

Tesla referral programma


Wanneer iemand nu zijn bestelling plaatst met een referral code (je vindt die als Tesla eigenaar in je Tesla app), krijgen zowel hij/zijn als jijzelf gratis 1.500 kilometer aan supercharging-tegoed cadeau.

Daarnaast krijgt de referrer een kans om een Tesla Model Y of een Tesla Roadster te winnen. Mocht je trouwens al onbeperkt supercharger hebben op je Tesla, dan maak je bij elke referral niet één, maar twee keer kans om te winnen.

Elke maand wordt er een Model Y verloot en elk kwartaal hebben alle referrers kans om een nieuwe Tesla Roadster.

Die kans op een Tesla is natuurlijk leuk, maar klein. Die 1.500 kilometer gratis tegoed vind ik dan weer erg mooi. Wat mij betreft is het nieuwe referral programma helemaal prima.

Mocht jij van plan zijn een Tesla te gaan bestellen, dan vind ik het natuurlijk fijn als je dat doet met mijn referral code: elja37232

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik de referalcode michael82756 van mijn collega om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

7 reacties

 1. Otto
  Otto schreef op dinsdag 26 maart 2019 om 10:41

  Hi Elja, heb jij enig idee hoe je je referralcode kunt achterhalen? Alvast bedankt!

 2. Elja Trum
  Elja Trum schreef op dinsdag 26 maart 2019 om 11:22

  @Otto; Die kun je vinden in je smartphone app van Tesla. Als je die opent zie je -als het goed is- rechtsbovenin een icoontje van een schatkist. Wanneer je daar op drukt krijg je een pagina waar je code getoond wordt.

  Je kunt de code daar ook eenvoudig delen. Eventueel gewoon via e-mail naar jezelf sturen, dan krijg je daar een link die je aan mensen door kunt sturen voor als ze gaan bestellen.

 3. Sitelabs
  Sitelabs schreef op dinsdag 26 maart 2019 om 20:17

  @Otto:En anders kun je hem in je Tesla account vinden op Tesla.com. Ik heb iOS en nog geen auto geleverd gekregen (aankomende vrijdag!) Maar ik heb geen schatkist in mijn app.

 4. Patrick
  Patrick schreef op woensdag 27 maart 2019 om 08:04

  Hoi even een vraagje als je zelf de auto niet besteld zoals dit het geval is bij een lease auto kun je dan alsnog de referral code gebruiken?

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Algemeen

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.