Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Tesla's referral programma is terug

maandag 27 maart 2023, 14:41 door | 1,140x gelezen | 2 reacties

Het lijkt erop dat Tesla's referal programma terug is. Tenminste, in mijn app zie ik weer de mogelijkheid om iemand aan te dragen. Daarbij worden 2.000 credits belooft die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld gratis Supercharger tegoed.

Tesla Referral Programma 2023


Het tegoed dat ik nog overhad van het vorige referral programma verliep gisteren, dus was ik vandaag benieuwd wat de app aangaf. Blijkt er een compleet nieuw referral programma te zijn.

Als je de referral link uit je app gebruikt kom je echter standaard op de Amerikaanse pagina. Daar geldt momenteel de referal link alleen voor zonnepanelen.

Ga je dan naar de Nederlandse versie van de referral pagina dan krijg je wél credits cadeau als je via de link een nieuwe Tesla besteld.

Tegoeden kunnen worden ingewisseld voor referral-beloningen van Tesla in de referral-shop van de Loot Box. Dat kunnen gratis Supercharger tegoeden zijn, maar dus ook andere extraatjes.

Voor 1.500 credits krijg je bijvoorbeeld 500 kilometer tegoed (laten we zeggen iets meer dan 1 keer laden). Voor 5.000 credits krijg je 5.000 kilometer. Je moet je Supercharger tegoed echter wel binnen 6 maanden opmaken.

Je kunt je credits ook inruilen voor Tesla stijl kleding, een Wall connector, leuke hebbedingetjes en andere accessoires voor je auto. Wat dat betreft een leuke aanvulling ten opzichte van het oude programma.

Momenteel lijkt het zo te zijn dat als je iemand doorstuurt, jij 2.000 credits krijgt terwijl de koper maar 100 credits tegoed krijgt. In het verleden was de vergoeding voor beide gelijk, dat voelde eerlijker. Als je zelf op je eigen account een (tweede) Tesla koopt krijg je ook de 2.000 credits tegoed, overigens.

Bekijk alle regels op de site van Tesla.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Zelf een Tesla bestellen?
Bestel via mijn referral-link en ontvang een voordeeltje van Tesla.

2 reacties

  1. Geoffrey
    Geoffrey schreef op woensdag 29 maart 2023 om 11:51

    In België net deze mail gekregen:


    Refereer een vriend en ontvang 10.000 km gratis Supercharging-tegoed

    We zijn verheugd de lancering van ons nieuwe referral-programma aan te kondigen, waarmee u tegoed kunt verdienen dat u kunt inwisselen voor gratis Supercharging of andere beloningen, zoals software-upgrades of accessoires.
    Elke keer dat een vriend(in) of familielid een Tesla koopt met uw referral-link en deze vóór 31 maart 2023 afgeleverd krijgt, kunt u een tegoed ontvangen dat overeenkomt met 10.000 km gratis Supercharging. De koper ontvangt op zijn beurt een tegoed van 5.000 km gratis Supercharging. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.*
    Uw tegoed verschijnt in de Loot Box van uw Tesla-app zodra het voertuig is afgeleverd. Open Loot Box in de Tesla-app om toegang te krijgen tot uw referral-link, uw tegoed te controleren en tegoed in te wisselen voor beloningen.

  2. Elja Trum
    Elja Trum schreef op woensdag 29 maart 2023 om 11:59

    Ja, een beetje kort dag voor 31 maart. vrolijk
    Tesla wil de kwartaalcijfers nog een beetje ophogen.

    Maar los van deze tijdelijke actie is het referral programma dus ook terug na 31 maart. Je krijgt dan alleen veel minder beloning.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.