Elja Trum

De Tesla Model 3 versus de BMW M2 Competition

zaterdag 15 december 2018, 14:41 door | 719x gelezen | 0 reacties

De M-modellen van BMW zijn de top-of-the-line voor veel enthousiaste autofanaten. In deze video door Throttle House wordt de BMW M2 Competition vergeleken met de Tesla Model 3 Long-range All Wheel Drive.

Het leuke is dat beide rijders ontzettende petrol heads zijn. Ze willen de Tesla bijna niet leuk vinden, maar toch zijn ze ontzettend enthousiast. Ze beoordelen beide auto's niet op opties, specs en dergelijke, maar vooral op hoe leuk het is om ze te rijden.


Dit is wat ik zo leuk vind aan Tesla's. Elon heeft ervoor gezorgd dat Tesla's gewoon ontzettend gaaf zijn. Ze rijden goed, bieden top prestaties en zijn op vrijwel alle vlakken beter dan bestaande auto's. Dat ze dan ook nog eens vriendelijk zijn voor het milieu is alleen nog maar een leuk extraatje.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode of die van mijn collega Michael om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.