Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Werkt Spotify niet meer in je Tesla? Dit is de oplossing

dinsdag 26 mei 2020, 15:15 door | 7,458x gelezen | 7 reacties

Krijg jij de melding 'Maak verbinding met wifi' als je instapt en je Spotify muziek wilt starten? De oplossing is simpel, maar Tesla had het iets duidelijker kunnen maken.

Waarschijnlijk is het probleem namelijk dat je gratis premium connectivity, die je bij aanschaf van je Tesla voor een paar maanden krijgt, afgelopen is.

Je moet voortaan dus betalen voor je internetverbinding in de auto. Tenzij je via een hotspot op bijvoorbeeld je telefoon wilt werken natuurlijk.

Zelf vind ik het gemak van Spotify en bijvoorbeeld Netflix kijken terwijl je even zit te wachten in je auto wel die 10 euro per maand waard. Ik heb dat abonnement dus ook direct afgesloten.

Premium Connectivity inschakelen


Je moet daarvoor wel even inloggen op je account bij Tesla.com. Daar kun je Premium Connectivity inschakelen. Het duurt dan ongeveer een uurtje voordat alles in je auto weer werkt als normaal.

Betalen kan via Credit Card of (nieuw) via een SEPA incasso.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

7 reacties

 1. pgemgoudswaard
  pgemgoudswaard schreef op dinsdag 2 juni 2020 om 11:12

  Het lijkt wel of er bij het inloggen in de app het een en ander niet goed gaat. Het voertuig wordt niet meer getoond laat staan dat je kunt zien hoe lang het premiumaccount nog loopt. Ook de app geeft bijvoorbeeld upgrade niet meer weer dus het lijkt erop of men achter de schermen aan het rommelen is

 2. Elja Trum
  Elja Trum schreef op dinsdag 2 juni 2020 om 11:43

  De app ligt er zo nu en dan wel vaker even uit. Meestal lost het zich redelijk snel weer op.

 3. pgemgoudswaard
  pgemgoudswaard schreef op dinsdag 2 juni 2020 om 13:19

  Klopt, maar in het account (dus niet de app, via de app kun je ineens ook niet meer direct naar het account) kun je "jouw"Tesla"ook niet meer benaderen. Wel is alle persoonlijke info in het account benaderbaar maar dus niet van de auto, laats staan van de configuratie. Hoop dat de tijd zijn werk doet...

 4. pgemgoudswaard
  pgemgoudswaard schreef op woensdag 10 juni 2020 om 16:44

  In aanvulling op mijn vorige post heb ik elders begrepen dat het kan zijn dat de Leasemaatschappij (Leaseplan bij mij) een zogenaamd gebruikersaccount heeft gemaakt voor de berijder. Dit houdt dan in dat in het account onder wageninfo niets vermeld staat en in de app de upgrade mogelijkheid is verdwenen. Ben dan wel benieuwd hoe het gaat op het moment dat het jaar voor de premiumservice om is. Zelf kun je dit dan niet verlengen. Heeft iemand hier al ervaring mee?

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Teslafacts wordt mede mogelijk gemaakt door

Mobility Service

Onze klanten hoor je niet, zij leasen al jaren elektrisch bij Mobility Service.
Elektrisch rijden begint hier

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.