Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Bestemming en acculading nu direct inzichtelijk

dinsdag 9 augustus 2022, 22:22 door | 1,357x gelezen | 2 reacties

En van de leukere dingen aan de auto's van Tesla zijn toch wel de over-the-air updates. De Tesla Model 3 die ik 3 en een half jaar geleden ophaalde in Tilburg miste minstens de helft van de mogelijkheden die ik nu heb. En soms zijn de updates maar heel klein, maar wel erg fijn.

Bestemming en acculading bij aankomst


Gisteren zag ik een kleine verbetering die doorgevoerd is in de navigatie weergave. Je ziet nu in het blokje over de navigatie namelijk ook je ingevoerde bestemming n de acculading die je bij aankomst waarschijnlijk nog over hebt.

Het is iets heel kleins en je kon het nu ook altijd al opzoeken door even het navigatievenster uit te klappen. Eigenlijk deed ik dat ook best vaak. Even checken met hoeveel procent acculading ik aankom.

Dit soort kleine verbeteringen kunnen mij altijd erg blij maken. Al dit soort kleine aanpassingen tellen namelijk hard op als ze regelmatig doorgevoerd worden. Dat zorgt ervoor dat mijn Model 3 telkens weer nieuw blijft aanvoelen.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Zelf een Tesla bestellen?
Bestel via mijn referral-link en ontvang een voordeeltje van Tesla.

2 reacties

 1. erikbvo
  erikbvo schreef op dinsdag 16 augustus 2022 om 15:13

  Helemaal mee eens, deze wijziging ervaar ik als zinvol en prettig! Prima aanpassing dus.

 2. chrisatiaan1006
  chrisatiaan1006 schreef op maandag 3 oktober 2022 om 14:34

  Deze aanpassing in de navigatie weergave is mooi. Waar ik ook blij mee ben is het toontje dat klinkt als het stoplicht op groen springt.
  Waar ik echter diep ongelukkig over ben is een aanpassing in de rijstrook bewaking. Bij welke update dit precies is aangepast weet ik niet maar sinds enkele weken schrik ik me elke keer rot als ik maar even op de rechter doorgetrokken streep terecht kom. In het autopilot menu is een toevoeging gemaakt 'Rijstrook overschrijdingspreventie in Noodgevallen' die zorgt voor deze zeer luide waarschuwing en trekken aan het stuur. Ik ben hier niet blij mee. Een bescheiden piepje zou wat mij betreft voldoende zijn. Het zelfstandig corrigeren wil ik niet. Het is uit te schakelen, maar alleen voor de huidige rit, waardoor ik nu elke keer als ik in de auto stap deze optie uit moet zetten.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.