Voorverkoopkorting: Mijn Tesla Model 3 boek is nu te bestellen.
Elja Trum

Rij-impressie Tesla Model 3 door Autoweek

donderdag 31 januari 2019, 23:23 door | 1,042x gelezen | 1 reactie

Roy Kleijwegt heeft voor Autoweek een eerste indruk opgedaan van de (Europese) Tesla Model 3. Hij had een dag lang de tijd om de Model 3 aan de tand te voelen en maakte daar deze rij-impressie video van.

Leuk om te zien dat een Nederlandse automotive journalist behoorlijk enthousiast is.


Uiteraard heeft ie ook wel wat opmerkingen, maar dat zijn in mijn ogen vooral kleine puntjes.

Neem bijvoorbeeld zijn opmerking over het instellen van de positie van het stuur via het scherm; dat dit wt omslachtig is. Daar heeft ie natuurlijk een puntje, maar heel eerlijk, hoe vaak doe je dat? En keer. Het wordt vervolgens ook gewoon opgeslagen in je bestuurdersprofiel.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode of die van mijn collega Michael om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

1 reactie

  1. Sammie
    Sammie schreef op vrijdag 1 februari 2019 om 07:22

    Leuke review van autoweek. Ergens halverwege praat hij over het ontbreken van autopilot op deze auto. Wat hij niet aangaf is dat je altijd via een software update kunt upgraden. Zie je echt voorlopig nog niet terug bij andere automerken. Bij de S en X kan dat dadelijk ook met de KM-range (nl. alleen 100kw accupakket qua hardware). Hoop dat dit ook in de 3 gaat komen. Je koopt een Standard-range (software) met de mogelijkheid om te via een software upgrade alsnog naar mid-range te gaan (max gebruik van de aanwezige hardware). Zou helemaal mooi zijn als dit ook tijdelijk kan (bijv. voor de vakantieritten). Ik hoop dat Nederland een voortrekkersrol gaat vervullen in Europa als het gaat om autonoom rijden. Zal door de minder ongelukken op snelwegen het aantal files terugdringen en een push geven aan EV-rijden. Op lange termijn zijn de effecten mogelijk anders (iedereen wilt dan individueel vervoer ipv openbaar vervoer) maar dat is nog maar te bezien.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.