Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Rit van vijf uur door Amerika op FSD

dinsdag 5 januari 2021, 09:54 door | 1,282x gelezen | 13 reacties

Full Self Drive wordt steeds beter. Een Tesla Model 3 rijder met de FSD beta software heeft recent een tocht gemaakt van ruim 5 uur, van Los Angeles naar Silicon Valley, zonder ingrijpen.

In de video hieronder (versneld weergeven).


Alleen voor het laden onderweg was nog handmatige actie nodig. Een indrukwekkende prestatie.

Momenteel wordt de Beta nog niet groot uitgerold. Dat was eigenlijk wel verwacht voor tijdens de kerstdagen. Slechts een select groepje Tesla rijders heeft nu de beschikking over deze beta en alleen in Amerika.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

13 reacties

 1. Marchel Hompert
  Marchel Hompert schreef op dinsdag 5 januari 2021 om 11:45

  Ik heb een Tesla X met Full Self-Driving Capability van 2018, zo lang mijn auto soms nog steeds van die rare capriolen uithaalt zoals voornamelijk soms zonder enige aanleiding ineens vol in de remmen heb ik er nog steeds niet helemaal vertrouwen in.

 2. Wiebe
  Wiebe schreef op dinsdag 5 januari 2021 om 12:27

  @MARCHEL: nog steeds niet helemaal???? Totaal NIET zul je bedoelen. Ik ben nog niet levensmoe. De cruisecontrol kunnen ze niet eens onder controle krijgen, laat staan FSD. En toch blijf ik blij met m'n autootje.

 3. Hans
  Hans schreef op dinsdag 5 januari 2021 om 14:00

  Ik heb het volste vertrouwen er in dat dit op termijn goed gaat komen. Heb zelf een Model 3 waar ik zeer tevreden over ben. Ik rij al sinds 2013 elektrisch (Renault Zoe en bedrijfsbus Nissan NV200-e) en het enige struikelblok (waar ik overigens goed mee kon dealen) was de actieradius. Dat nam ik voor lief, want als early adapter ben je onderdeel van de leercurve die de ontwikkelaars moeten doorlopen. Sinds juli 2018 een model 3 toegevoegd aan mijn "wagenpark". Full self driving is in de ontwikkelfase. Uiteindelijk verwacht ik dat het veiliger zal worden dan het zelf besturen van je auto. Dit heeft echter tijd nodig. Laten ze er maar lekker mee experimenteren en wellicht stap ik op korte termijn een keer over. Geweldige ontwikkeling toch..........?

 4. Dennis van der Pool
  Dennis van der Pool schreef op dinsdag 5 januari 2021 om 14:37

  Ik heb FSD gekocht, gebruik het nooit. Ik wil niet iedere x seconden een ruk aan het stuur moeten geven om te laten zien dat ik oplet. Zachtjes handen aan het stuur werkt bij mij niet goed. Vind ik maar irritant, dan rijd ik liever zelf. Gebruik TACC wel vaak.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Algemeen

Teslafacts wordt mede mogelijk gemaakt door

Mobility Service

Onze klanten hoor je niet, zij leasen al jaren elektrisch bij Mobility Service.
Elektrisch rijden begint hier

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.