Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Camerabeelden van je Tesla dadelijk live te bekijken

zondag 29 november 2020, 15:51 door | 2,873x gelezen | 9 reacties

Het lijkt erop dat we binnenkort de mogelijkheid krijgen om live de Sentry video's van je Tesla te bekijken via de Tesla app op je smartphone.

Tesla Dashcam


In ingebouwde dashcam en de beveiligingsvideo's waren eerder al een over-the-air update die we gratis cadeau kregen van Tesla. Nu lijkt het er dus op dat de volgende veelgevraagde mogelijkheid beschikbaar komt.

Het live kunnen bekijken van de beelden die je Tesla opneemt is natuurlijk een mooie toevoeging aan dit systeem. je zou dan bijvoorbeeld een melding kunnen krijgen via de app dat er activiteit bij je auto is en direct even kunnen kijken wat er aan de hand is.

Om de dashcam en Sentry mode te gebruiken moet je wel even zorgen voor een USB stick in je auto. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, neem deze handleiding even door.

Het is natuurlijk nog niet zeker of deze mogelijkheid echt toegevoegd gaat worden, maar Elon Musk heeft al aangegeven dat er weer mooie updates aankomen zo ongeveer rond de kerstdagen.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

9 reacties

 1. Vincent
  Vincent schreef op dinsdag 1 december 2020 om 14:22

  Een SSD schijf is beter dan een USB stick. Bij mij zat er een USB stick in toen mijn auto bekrast werd (inclus nog een 10 tal andere wagens) maar de USB stick had er die dag even geen zin in. Tesla bewaard wel 72u alle beelden maar is moeilijk (althans in mijn geval) om er aan te geraken. Sindsdien (ongeveer een jaar) zit er een SSD in die mooi alles opneemt.

 2. Marnix
  Marnix schreef op dinsdag 1 december 2020 om 16:40

  Welke SSD externe drive gebruik je Vincent en hoe kun je die dan FAT32 formatteren?

 3. Charles
  Charles schreef op dinsdag 1 december 2020 om 16:48

  Ik ben erg blij met mij auto maar..
  Gisteren een lange reis in de regen. Wat is die automatisch ruitenwisser toch slecht en zelfs gevaarlijk.
  Ook gisteren weer een fikse onverwachte rem-actie. De bestuurder van de auto achter me schrok zich een hoedje en maakte een gevaarlijke slinger.
  Liever een reparatie daarvan dan nieuwe gadgets!

 4. Vincent
  Vincent schreef op dinsdag 1 december 2020 om 16:51

  Gewoon via diskutility (MacOS) geformatteerd. Het is een Samsung T5 500GB Portable SSD. Ik dacht dat je tegenwoordig vanuit de auto zelf je schijf kan formatteren (als ik het goed gezien heb na één van de laatste updates).

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Algemeen

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.