Bestel hét Tesla Model 3 boek.
Elja Trum

Volgende week nieuwe FSD voor sommige bestuurders

dinsdag 13 oktober 2020, 09:54 door | 1,506x gelezen | 16 reacties

Elon Musk heeft op Twitter aangegeven dat vanaf volgende week de eerste Tesla's ge-update gaan worden met een nieuwe verbeterde versie van Full Self Drive. Specifiek naar een selecte groep 'voorzichtige en geoefende bestuurders'.

Full Self Drive


Met de nieuwe update zou een Tesla vrijwel zonder ingrepen van huis naar werk moeten kunnen rijden. Dus zowel snelweg als binnen de bebouwde kom.

Deze nieuwe update wordt al een aantal maanden geteased door Elon en is eerder ook al naar achteren geschoven. In eerste instantie komt het dus beschikbaar als 'private beta'. Hoe bepaald wordt wie de update krijgt is niet bekend.

Het is de verwachting dat de rest van de Tesla rijders (in Amerika) vanaf december toegang krijgen tot de vernieuwde software. Uiteraard zal je ook hardware versie 3 nodig hebben om gebruik te kunnen maken van de update Ún natuurlijk moet je FSD hebben gekocht bij je auto.

Via: Electrek

Elja Trum

Over de auteur

Elja is auteur van het Tesla Model 3 boek en oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden en is enthousiast over Tesla en zijn Model 3.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode of die van mijn collega Michael om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

16 reacties

 1. Marco van Dijck
  Marco van Dijck schreef op dinsdag 13 oktober 2020 om 10:49

  Ik zou al blij zijn als Tesla i.p.v. FSD zijn autopilot (verkeersafhankelijke cruise control) eens onder de knie zou krijgen.....Daar loopt Tesla mijlenver achter op nagenoeg alle andere merken! Wat een sof al die phantom breaks..

 2. Maarten
  Maarten schreef op dinsdag 13 oktober 2020 om 11:14

  Eens, ik heb al heel wat levensjaren verspeeld met die phantom breaks. Het is zelfs zo erg dat ik alleen de CC gebruik als ik alleen in de auto zit. Met elke update hoop ik op een verbetering, maar tot nog toe heb ik het vrijwel elke rit één of meerdere keren.

  Ook de regensensor werkt nog steeds niet top, soms gaat de CC eraf omdat de camera te weinig zicht heeft in de regen. Je zou dan denken dat de auto slim genoeg is om meer te gaan wissen, maar zelfs in een forse bui staan de ruitenwissers meer in intervalstand dan in continue stand....

  Daarnaast heb ik HW2.5 in een auto van een jaar oud, dus de meeste ontwikkelingen die nu uitgerold worden gaan al aan mij voorbij. Ik zie geen stoplichten o.i.d. en dat vind ik wel raar bij een auto van slechts één jaar oud.

 3. Paul
  Paul schreef op dinsdag 13 oktober 2020 om 12:08

  Eens Marco! Een bocht in de snelweg en hij gaat remmen voor een auto in de andere baan. En phantoms breaks voor viaducten. Mensen achter mij moeten soms schrikken, het kan niet anders. En dan zo'n beloftes doen, ik moet het eerst zien.

 4. gast schreef op dinsdag 13 oktober 2020 om 12:24

  Hee, een voorzichtige en geoefende bestuurder dat ben ik ook. Dus.... vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Algemeen

Teslafacts wordt mede mogelijk gemaakt door

Mobility Service

Onze klanten hoor je niet, zij leasen al jaren elektrisch bij Mobility Service.
Elektrisch rijden begint hier

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.