Elja Trum

E.ON wil 10.000 laadpunten in Europa

maandag 6 november 2017, 15:15 door | 343x gelezen | 0 reacties

Elektriciteitproducent E.ON heeft laten weten dat ze in 2020 een totaal van 10.000 snellaadpunten wil aanbieden binnen Europa. Goed nieuws dus voor iedereen die last heeft van range anxiety.

In eerste instantie gaat het om laadpunten die maximaal 150 kW aan kunnen, maar deze zijn in de toekomst te upgraden naar 350 kW. Genoeg om in 20 tot 30 minuten zo'n 400 kilometer bij te laden in je elektrische bolide.


Overigens verwacht ik zelf niet vaak gebruik te hoeven maken van publieke laders met mijn toekomstige Tesla Model 3. Elke ochtend vertrek je immers met 500 kilometer bereik. Er zijn erg weinig dagen dat er onderweg geladen zal moeten worden.

Overigens heeft E.ON al ruime ervaring met laadpalen, ze hebben er reeds duizenden binnen Europa. Alleen al in Denemarken moeten er zo'n 2.000 te vinden zijn.

Benieuwd naar een behind-the-scenes van bovenstaande video?
Bekijk de exclusieve preview van Fully Charged.

Via: Electrek

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafacts en het fotografieblog Photofacts. Hij houdt van lekker doorrijden, is enthousiast over Tesla en heeft een multi-coat red Tesla Model 3 Long Range All-Wheel-Drive met 19 inch velgen.

Ben jij van plan een Tesla te bestellen? Gebruik mijn referalcode elja37232 om 1.500 kilometer gratis Supercharging tegoed te ontvangen.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafacts; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafacts, neem dan contact op.Meer over Teslafacts
Om teslafacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.